Idag är utbudet av träningsbänkar väldigt bra. Det går att få tag i en riktigt bra träningsbänk för bara ett par tusenlappar och jämfört med förr så är de betydligt mer stabila och säkra. De vanligaste träningsbänkarna är vanlig platt träningsbänk och träningsbänkar som har justerbart ryggstöd och ibland även att sitsen.

Vilket alternativ som passar dig bäst är helt upp till dig och är du osäker kring vilken modell som skulle kunna fungera bäst för dig så rekommenderar vi att du läser om alla typer av träningsbänkar vi har listade på förstasidan.

Butiker

Sportgymbutiken har ett exemplariskt utbud av olika träningstillbehör och framförallt har de ett stort utbud av träningsbänkar. De säljer träningsbänkar i alla prisklasser från bäst i test vinnare från 1500 kronor och uppåt. De säljer även en hel del så kallade stretchbänkar som kan vara intressant.

Besök Sportgymbutiken

Maxpuls säljer allt från enorma hemmagym till enklare träningsbänkar för bänkpress eller situps. De har även ett bar väldigt bra produkter för rygg och magträning, men också ordentliga ställbara träningsbänkar till bra priser.

Besök Maxpuls

Träningspartner säljer allt från enklare situps träningsbänkar till större mer avancerade träningsbänkar för bänkpress med mera. Är du även ute efter väldigt kraftiga bänkpressbänkar så finns det, upp till 600kg.

Besök Träningspartner